19 Nisan 2008 Cumartesi

Uluslar

Ateş Ulusu: Ateş güç elementidir, güçlerini güneşten alırlar. Ateş Ulusu insanları hırslı ve tutkulu insanlardır. Çoğunlukla ateş bükmede nefreti kullanırlar. Aynı zamanda şimşek de bükebilen güçlü şimşek bükücüler de vardır. Ateş bükmenin nefret katılmamış en saf haline 'mavi alev' denir.

Toprak Krallığı: Toprak dayanıklılık elementidir. Toprak Krallığı'nda yaşayanlar kararlı ve güçlü insanlardır. Azimli ve dayanıklılardır. Aynı zamanda çok güçlü bükücüler metal bükebilirler ve kum bükebilen kum bükücülerde vardır.

Hava Gezginleri: Hava özgürlük elementidir. Hava Gezginleri kendilerini dünyevi endişelerinden ayırmış, barış ve huzuru bulmuş insanlardır. Aynı zamanda çok çevik ve seridirler; uçabilirler. Güçlü havabükücüler bir köyü yıkabilecek büyüklükte fırtına ve hortumlar oluşturabilir.

Su Kabilesi: Su değişkenlik elementidir. Su Kabileleri yeniliklere uyum sağlayabilen insanlardır. Güçlerini aydan alırlar. Herşeye karşı birlikte durmalarını sağlayan birlik duygularına sahiptir. Her zorluğu atlatırlar. Savunmada su buza dönüştürülür. Susuz bir ortamda bulutu içine çekip suya dönüştürebilir. Bazı subükücüler iyileştirme yeteneğinede sahiptirler. Aynı zamanda dolunayda su bükücüler kan bükebililirler.

Hiç yorum yok: